Titel

Stichting MultiPass zet projecten op in Senegal. 

Dankzij de projecten die we daar al hebben gerealiseerd, werken verschillende Senegalezen in een naaiatelier of hebben ze een eigen bedrijf kunnen starten. 

Als je onze doelen wilt ondersteunen, kan dat door te doneren. In dat geval willen we je van harte uitnodigen om contact met ons op te nemen via het contactformulier.

Neem contact op

 
 

Wat

Stichting MultiPass richt zich op kwetsbare groepen in Senegal, met de intentie om ze te helpen om zich te ontwikkelen, zodat ze betere kansen voor zichzelf kunnen creëren.

Waar

Onze projecten zijn gesitueerd in Senegal. bijvoorbeeld het gehandicaptencentrum dat door stichting MultiPass is opgezet, Mbokatoor, is te vinden in Diofior, een dorp in de Fatick regio in Senegal.  

Voor wie

Onze doelgroepen zijn gehandicapten, jongeren en arme families. Kwetsbare groepen, voor wie het anders lastig is om zich op zo'n wijze te ontwikkelen, dat hun zelfredzaamheid wordt vergroot.

Stichting MultiPass organiseert projecten in Afrika (met name Senegal) om kwetsbare groepen een duurzaam perspectief te bieden.

Stichting MultiPass
Copyrights © 2018 Stichting MultiPass